+40720746484

WhatsApp

Firma specializată în acoperisuri

Reparații și montaj acoperisuri

Reparatii acoperisuri

Servicii de Acoperisuri Complete

Compania noastra executa lucrari in acoperisuri de peste 20 ani si nu numai.

Oferim servicii complete de Reparatii si Montaj pentru Acoperisuri

Terase , Cosuri de Fum , Jgheaburi , Mansarde , Montaj , Reparatii etc

Servicii Prestate

Reparatii Acoperisuri

Solutii complete pentru reparatii de acoperisuri.

Montaj Acoperis

Oferim servicii de montaj pentru toate tipurile de invelitori pentru acoperis.

Hidroizolatii

Hidroizolatii lichide sau cu membrana bituminoasa.

Accesorii

Sisteme pluviale si accesorii acoperisuri

Despre firma noastră..

Inca de la inceputului anului 2000 , am inceput sa ne profilam pe constructii.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a materialelor si serviciilor cerute de clienti.

De-a lungul timpului ne-am perfectionat in diverse servicii de repraratii, montaj, inlocuire acoperisuri si activitati conexe, dulgherie,astereala, jgheaburi si burlane, imbracare cosuri de fum, executie terase, montat dolii, vopsire acoperis tip tigla metalica si ceramica, montare parazapezi, montaj de ferestre Velux dar si alte accesorii,hidroizolatii, izolatii cu vata si polistiren.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania noastra sa isi perfectioneze cunostiintele si sa ofere servicii de calitate la cele mai accesibile preturi.

Proiecte realizate

245+

ani de experienta

20+

Constructii / Reparatii Acoperisuri

Firma noastra ofera servicii de repraratii, montaj, inlocuire acoperisuri si activitati conexe, dulgherie, jgheaburi si burlane, imbracat cosuri de fum, executie terase, montat dolii, vopsit acoperis tigla metalica si ceramica, montat parazapezi, montaj ferestre Velux si alte accesorii.

Experienta de peste 10 ani ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere pentru acoperisul dumneavoastra. Oferim consultanta gratuita pentru a intelege exact ce aveti nevoie. Sunati acum si va veti convinge! Avem echipa cu vechime si experienta in toate serviciile descrise mai sus. Lucram rapid fara a face rabat de la calitatea rezultatului final: acoperis rezistent, durabil in timp.

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienţa şi garanţia lucrărilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne încadrează în categoria celor mai bune firme de construcţii.

Montaj Tigla Metalica

Probabil vă întrebați de ce țigla metalică este cel mai vândut tip de țiglă, la ora actuală, pentru sistemele de învelitoare ale construcțiilor rezidențiale. Ei bine, pe lângă avantajele majore pe care un astfel de produs le poate oferi din punct de vedere al calității și durabilității bineînțeles, în funcție de materia primă din care este conceput trebuie să admitem și restul beneficiilor unui acoperiș metalic:

durată mare de viață

greutate scăzută

timp scurt de execuție, dat fiind faptul că țigla metalică se montează cu ușurință

Montaj Tigla Ceramica

Dintre toate materialele, tigla din materiale ceramice este cea mai scumpa si orice eroare de montaj v-ar putea costa o mica avere, pentru a asigura succesul lucrarilor apelati la noi.Tiglele ceramice sunt cu siguranta printre cele mai rezistente si vin la pachet cu o multime de avantaje:

Longevitate

Izolare

Siguranta

Intretinere

Dulgherii

Dulgheria pentru acoperis reprezinta un cadru structural din cherestea, a carui utilitate este aceea de a crea un spatiu deasupra unei incaperi, dar si pentru a sustine invelisul acoperisului – tabla, tigla metalica, tigla ceramica, sindrila bituminoasa etc.

Desi aceasta structura poate fi realizata din diferite materiale printre care metal, sau chiar beton cea mai buna optiune pare sa ramana lemnul uscat, de calitate superioara.

Mansardari

Mansarda unei locuinte, a unei cladiri in general, ramane una dintre zonele cele mai expuse la factorii climatici interiori sau exteriori, prin urmare trebuie respectate cateva reguli cu privire la dimensionarea si amplasarea elementelor constructive, in scopul asigurarii confortului si a unei utilizari in conditii optime.

Arhitectii stiu in general aceste reguli, dar este bine ca ele sa fie cunoscute si de montatori, pentru ca proiectul sa fie respectat in cunostinta de cauza.

Alaturi de executarea de acoperisuri noi , mansardarea acoperisurilor constituie o preocupare foarte importanta pentru noi. putem executa la o mansardare atat numai partea de structura cat si mansardarea la gata.

Amenajări exterioare

Societate specializată în lucrari de pavaje și amenajări exterioare (canalizări,decopertări,etc)

Oferim clienților servicii de calitate, cu echipa noastră de profesioniști.

Materiale calitate superioară, la preț fără concurență!

Placări cu polistiren sau vată bazaltică

Ne dorim case calduroase si costuri de intretinere mici. Acestea sunt mai accesibile decat iti imaginezi. Un prim pas este izolarea termica, iar daca ai decis sa faci singur lucrarea, montajul polistirenului este o idee la indemana.

Polistirenul este un material care are un pret avantajos si, daca-l montezi singur, vei economisi substantial bugetul.

De asemenea, este cel mai popular material folosit pentru izolarea locuintei, din cateva motive: are un cost scazut in comparatie cu alte materiale izolatoare (vata minerala bazaltica, vata minerala de sticla, panouri poliizocianurat, panouri poliuretan); reduce costurile de intretinere; are o rezistenta mare la compresiune, rezista bine la sarcini pe directie orizontala; este un material foarte durabil; nu absoarbe apa; are o permeabilitate optima pentru vaporii de apa, asta inseamna ca permite umiditatii din interiorul peretelui sa iasa; tencuiala adera foarte bine pe polistirenul extrudat; asigura o aderenta mare a tencuielii de placa termoizolanta fiindca are o suprafata cu asperitati; se aplica usor; se poate taia fara rebuturi; nu se uzeaza in timp; se poate aplica aproape in orice conditii meteo.

Fațade din tencuială decorativă sau lavabilă

Tencuiala decorativă reprezintă una dintre cele mai bune soluții de amenajare a exteriorului unei locuințe, mai ales prin prisma aspectului estetic.

Aceasta necesită, însă, personal calificat pentru aplicare, deoarece textura finală se obține prin drișcuire, etapă care trebuie realizată de către persoane cu experiență, pentru un rezultat bun.

Vopseaua lavabilă este un material utilizat la scară largă, fiindcă e relativ ieftin și bun. Produsul se diferențiază în funcție de tipul utilizării: de interior și de exterior.

Parteneri

Ce spun clientii nostrii?

Pare usor cand te uiti la o firma cu experienta. Eram convinsa de la inceput ca lucrez cu cine trebuie. Ei au facut totul ca la carte. O lucrare facuta exact cum ma asteptam. Va multumesc.

Alexandru

Brasov , Romania

Hidroizolatie terasa bloc facuta in doua zile. Este vorba de 300 mp in doua straturi si amorsat bine. Am fost langa ei si si-au facut treaba cu brio. O firma de nota 10.

Matei

Cluj , Romania

Mansardare si montare acoperis cu tigla metalica, este vorba de nici o saptamana de lucru. E super pentru ca nu au lipsit nici macar o zi de la lucru. Sunt multumit!

Bogdan

Brasov , Romania

Am primit mai multe oferte ,astfel încât am putut sa o aleg pe cea potrivită mie. Mulțumesc !

Andreea

Bucuresti , Romania